Missiomme

Yhdessä olemme enemmän! Artikas tuo yhteisöllisyyden verkkokauppaan. Kotimaamme käsityöläiset, muotoilijat ja taiteilijat puurtavat yleensä yksin tahoillaan. Moni myy tuotteitaan työhuoneelta tai messuilla ja tapahtumissa. Jos verkkokauppa onkin, onko aikaa sen ylläpitämiseen?

Artikas on suomalaisen käsityön, muotoilun ja taiteen puolella.

Yhdessä tuomme koko kotimaisen käsityöläisyyden, muotoilun ja taiteen kirjon ulottuvillesi. Ainutlaatuista ja uniikkia, tuotteita, joita et muualta löydä. Kotimaista tuotantoa, jonka katsomisesta ja omistamisesta tulee hyvä mieli hyvällä omalla tunnolla.

Arvomme

Arvostamme Suomessa suunniteltua, mahdollisuuksien mukaan myös valmistettua käsityötä, muotoilua ja taidetta. Vaalimme kotimaista artesaanituotantoa ja taidetta, pientuottajien tuotteita ja työtä.

  • Ihmiset: Olemme aina pienten tuottajien ja taiteilijoiden puolella.
  • Omistautuminen: Sydämemme sykkii kotimaiselle käsityölle, muotoilulle ja taiteelle. Kauneus kaiken edellä. Sinun ei tarvitse olla nettiosaaja, jotta voit myydä tuotteitasi kaupassamme. Me autamme.
  • Kestävä kehitys: Kotimaisuus, lähellä tuotettu on aina ekologinen valinta. Meillä ei ole suurta keskusvarastoa, vaan kaikki tuotteemme tulevat luoksesi suoraan tekijältä.
Madame Aurinkonglasku - käsilaukku

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Jo nimemme sen kertoo: artikasta sen olla pitää. Siis huolellisesti suunniteltua ja taidolla tehtyä, kaunista, erityistä ja uniikkia. Kotimaisissa pajoissa ja ateljeissa rakkaudella itse valmistettua, niin käyttöesineitä kuin silmien iloakin.

Enni Id - naivistitaiteilija eli taideteoksessa

Tekijät

Asiakkaamme etsivät jotain ainutlaatuista ja ihanaa - ja meidän tekijämme tuottavat sitä kaupan täydeltä! Tekijämme ovat oman tiensä kulkijoita, joiden tuotokset ovat löytäneet omat ihailijansa. Joukossa on paljon sellaista, mitä et muualta löydä. Löydät myös uusia suosikkeja.