Mikä on Artikas?

Aartikas on hyvin pukeutunut vanha mies tai arvokas käytös – Muhoksen murressanakirjan mukaan. Helsingin yliopiston murresanakirjassa aartikas on halukas, kohtelias, hyväntahtoinen, sopuisa, mutta myös hieno, ylväs tai ylpeä. Aartikas tarkoittaa myös taidokasta, laadukasta, hyvin tehtyä.

Artikas.fi on laadukkaiden, suomalaisten käsityö-, muotoilu- ja designtuotteiden ja uniikkien aarteiden verkkokauppa. Lyhensimme sanaa vain tuon yhden a:n verran, jotta saimme siihen taiteen mukaan.

Vanhaksi ei kauppaamme voi sanoa, emmekä myöskään osaa sanoa pitäisikö kaupan olla herra vai rouva. Mutta taidokasta ja laadukasta haluamme kauppamme sisällön olevan yhtä hyvin kuin hienoa ja ylvästäkin. Ja pikkuisen olemme ylpeitäkin tästä pienestä verkkopuodistamme, josta löytyy jo yhtä sun toista. Ja lisää tulee koko ajan.

Halukkaasti, kohteliaasti ja hyväntahtoisesti tahdomme teitä sopuisia asiakkaitamme palvella ja tarjota teille hienoja, taidokkaasti valmistettuja laadukkaita tuotteita. Tervetuloa tutkimaan tuotteitamme, toivottavasti viihdyt ja löydät senkin, mitä et tiennyt etsiväsi!

Nina

Myyntitykkimme ja lakinaisemme samassa persoonassa. Ninaan luotamme kuin kallioon, ja niin voit sinäkin luottaa.

Sanni

Sanni toimii kauppamme moderaattorina ja ratkaisee ongelman kuin ongelman. Jos kaipaat asiakaspalvelijaa, tässä sinulle sellainen!

Ulla

Kauppamme jokapaikanhöylä ja markkinointipäällikkö palveluksessasi.

Susanna

Susanna on Artikkaan armoitettu sanasanna ja vastaa sivujemme toimituksellisesta sisällöstä.

Miro

Miro tuo näkemystä myyntiin ja markkinointiin sekä alan uusimpiin tuuliin.

Kaarina

Graafinen suunnittelijamme ja visuaalisen ilmeemme airut.

Olemme hyvien puolella

Suomalainen käsityö, muotoilu ja taide ansaitsee päästä hyviin koteihin. Tahdomme tukea suomalaisia tekijöitä tarjoamalla heille mahdollisuuden verkkokauppaan. Sekä niille, joilla ei omaa verkkokauppaa ole ja niille, jotka haluavat useamman myyntikanavan omille tuotteilleen.

Naivistit Iittalassa -säätiön tuotesarjaan kuuluvia tuotteita voi ostaa Artikas-kaupasta silloinkin, kun puukoulun Aulaputiikki on kiinni. Taiteilijan töiden ostaminen ei välttämättä vaadi käyntiä työhuoneella, sillä löydät niitä tästä kaupasta.

Uskomme yhteistyöhön, uskomme siihen että yhdessä toimimalla pääsemme kaikki hyviin tuloksiin ja hyvät asiat kertaantuvat. Tervetuloa Artikas-kauppiaaksi, toivotamme kaikille onnea ja menestystä!

Sukukokous, Kikka Nyrén.